Google Reviews

 • Heel vriendelijk man die weet met wat hij bezig is! Mooie foto's!

  Robbe Verachtert Avatar Robbe Verachtert
  29 mei 2023

  Aangename studio, professionele fotograaf en mooi resultaat dat snel geleverd werd! Een aanrader!

  Nancy Jans Avatar Nancy Jans
  16 maart 2023

  Ik heb beroep gedaan op de verhuur van de studio, de eigenaar was op deze moment op vakantie en heeft me het vertrouwen geschonken om deze fotoshoot gwn te laten doorgaan. Alles was op voorhand goed uitgelegd en de communicatie liep naar behoren. Alles van materiaal is gwn ter beschikking, van achtergrondpapier tot flitsen en dergelijke. Zeker een aanrader!

  Maarten Ruymaekers Avatar Maarten Ruymaekers
  18 juni 2023
 • Werken met hout in een atelier creëert rommel en stof. Je probeert het bij te houden, maar dat lukt niet altijd. Geen plaats voor mooie foto’s. Althans, dat denk je. Geert van MoktNeFoto zag dat anders. Hij is er in geslaagd een sfeerbeeld te scheppen die de essentie van het vak vastlegt. Hij ziet het mooie door het stoffige heen. Probeersels worden objecten, stof wordt decoratie, alsof het zo moest zijn. Ik ben heel tevreden met het resultaat van de fotosessie. Wanneer en hoe zijn die foto’s juist gemaakt? Geen idee, MoktNeFoto was er, maar ook weer niet. En net daardoor denk ik dat hij het juiste beeld weet vast te leggen. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Ronny Eelen Avatar Ronny Eelen
  16 juni 2022

  professional

  louay altal Avatar louay altal
  9 mei 2023

  Heel fijn atelier met professionele fotograaf. Geert stelt je onmiddellijk op je gemak ook al ben je een ‘groentje’ qua fotoshooting. Vleugje humor en je bent vertrokken. Dank je wel Geert.

  Dannie Nijsmans Avatar Dannie Nijsmans
  16 september 2022
 • Net het genoegen gehad om voor mijn volgend filmpje wat opnames te maken in het MoktneFoto-atelier onder de vakkundige begeleiding van Geert Peelaerts. In een losse aangename sfeer kregen we super bruikbare tips en ondersteuning (oa ivm opstelling en belichting) om de opnames zo goed mogelijk te krijgen. We voelden ons erg in de watten gelegd en het eindresultaat is ongetwijfeld stukken beter dan wanneer we alles op eigen houtje hadden gedaan. Het grote green-screen en de aanzienlijke lengte van de ruimte waren voor ons een grote meerwaarde. Dankjewel, beste Geert!

  Hans Rombouts Avatar Hans Rombouts
  16 juli 2022

  In een heel ontspannen en professionele sfeer hadden wij gisteren met ons Duo Fluit-Accordeon een fotoshoot bij MoktneFoto. Heel veel dank Geert Peelaerts! Wij zijn méér dan héél tevreden.

  media thumbnail 0
  Machteld Van Geenhoven Avatar Machteld Van Geenhoven
  16 mei 2023

  Prima fotograaf om mee samen te werken! Foto's zijn absoluut geslaagd, alleen positieve reacties gekregen!

  Kirsten Verbraeken Avatar Kirsten Verbraeken
  15 mei 2023
 • Gisteren een foto van onze 2 dochter laten trekken om op onze kerstkaartjes te kunnen gebruiken. Heel mooi resultaat. De ontvangers gaan blij zijn 🙂

  Hans Van den Eynden Avatar Hans Van den Eynden
  16 december 2022

  Leuke shoot gehad op een zondag morgend. Een heleboel ideeën besproken wat geleid heeft tot een mooi eindresultaat. Aanrader!

  Anneliese Menten Avatar Anneliese Menten
  16 maart 2023

  Gemoedelijke sfeer, leuke ideeën en mooie resultaten!

  Makke Strealeep Avatar Makke Strealeep
  16 januari 2023

Ook een review schrijven : klik hier

https://g.page/r/CaYWU0-FTOZHEB0/review